Proizvodnja

Smo podjetje s tradicijo strojne obdelave kovin. Naši začetki segajo v leto 2009, ko smo začeli s struženjem in rezkanjem kovinskih in nekovinskih delov za potrebe splošne strojegradnje, avtomobilske in reciklažne industrije.

Razrez, struženje in rezkanje

Nudimo storitve razreza, struženja in rezkanja kovin v manjših ali večjih serijah. Zaposleni z dolgoletnimi izkušnjami s strokovnim ter odgovornim delom zagotavljamo stalno kakovost, z našimi izkušnjami pa lahko nudimo tudi podporo pri razvoju izdelkov. Bistvena konkurenčna prednost pred konkurenco je dejstvo, da je podjetje sposobno izdelovati visoko zahtevne izdelke v manjših serijah po posebnih zahtevah kupcev v zelo kratkem času, kar je danes bistvenega pomena na tržišču.

Peskanje

Del naše proizvodnje obsega tudi tlačno strojno peskanje z različnimi abrazivi in ročno peskanje s suhim ledom.Nudimo vam več tehnik peskanja, pri čemer se odločimo za najprimernejšo glede na zahteve čiščenja in ki je okolju najprijaznejša. S peskanjem pridobimo čisto površino, obnovimo površino ter pripravimo površino za nadaljnjo obdelavo.

Brušenje

S centerless brusnimi stroji brusimo palični material dimenzij med fi 50 in 100 mm v dolžini do 2000 mm s poudarkom na čiščenju površine.

Image
Image
Image

Želite izvedeti več? Oddajte povpraševanje!