INOVACIJE Koroške GZS 2022 

podelitev2

Foto: Dobran Laznik

INOVACIJE Koroške Gospodarske zbornice 2022 

 

GZS Koroška Gospodarska zbornica je v četrtek, 9.6.2022 podelila nagrade najboljšim inovacijam v koroški regiji za leto 2022. Podelitev s sloganom »Z inovacijami presegamo meje« je gostilo podjetje SIJ Ravne Systems. S strani Koroške gospodarske zbornice smo dobili najvišjo odliko za kar dve naši inovaciji. Ena od teh, pa se je uvrstila tudi na nacionalno ocenjevanje inovacij.

Nagrajeni zlati inovaciji sta: »Obdelava visoko legiranih brusnih muljev z vakuumsko destilacijo« in »Material iz ostanka proizvodnje, primeren za tri dimenzionalno tiskanje novih kovinskih izdelkov in navarjanje«


Pri Inoviranju na našem podjetju temeljimo na povezovanju podjetji. Pri nagrajenih inovacijah smo sodelovali z večimi partnerji. Naši partnerji pri inoviranju so bili: TRO - cutting tools, SIJ Ravne Systems  , NORIŠKI OGENJ, Tilen Šumah s.p. in NPPower d.o.o. 

Z inovacijo »Obdelava visoko legiranih brusnih muljev z vakuumsko destilacijo« se tudi potegujemo za najvišje nacionalno priznanje za inovativnost. Na nacionalno uvrstitev smo se uvrstili skupaj s koroškimi inovatorji: Jan Zajamšek, Robeta d.o.o. - RobetaMobil, Viptronik d.o.o..

podelitev1

Foto: Dobran Laznik


Natisni   E-naslov