Matterra mug

Image

Matterra Mug

O NAS: Matterra je rezultat združenega truda podjetij: Ekstera, O.P.S. Breznik in Fakultete za tehnologijo polimerov. Naša strast je trajnost, naš cilj pa ustvariti inovativen lonček, ki odraža našo zavezanost ohranjanju okolja.

KAKO SMO DRUGAČNI: Matterra je več kot le lonček. Je simbol boja proti prekomerni porabi deviških surovin v izdelkih za enkratno uporabo. Oblikovanje lončka odraža destruktivnost tega problema, medtem ko linije simbolizirajo sotočje koroških rek.

TRAJNOST V SRCU: Glavna surovina je poli mlečna kislina, pridobljena iz fermentiranega sladkorja iz agrikulturnih ostankov. Lokalni hmelj dodaja unikaten pridih. Naša trajnostna filozofija se ne konča s surovinami - lonček je izdelan iz bio-osnovanega termoplastičnega kompozita, ki omogoča večkratno uporabo in je pralen v pomivalnem stroju.

ZA OKOLJE IN UPORABNIKA: Z visoko trpežnostjo materiala in odlično izolacijo ohranjamo temperaturo pijače, ne glede na zunanje vplive. Po končani življenjski dobi je lonček recikliran lahko do 10-krat, nato pa gre v industrijsko kompostiranje, brez potrebe po energetskem recikliranju ali odlaganju na odlagališčih.

PONOSNO PREDSTAVLJAMO MATTERRA: Blagovna znamka Matterra simbolizira simbiozo v krožnem gospodarstvu. Lonček ni le rešitev za končnega uporabnika, ampak tudi za naš planet. Z inovativnim dizajnom in fizikalnimi lastnostmi je primeren za vsakdanjo uporabo ter družabne in poslovne dogodke.

PRIDRUŽITE SE NAŠI VIZIJI: Širimo svojo vizijo trajnosti in inovacij do somišljenikov v naši regiji in onkraj njenih meja. Postanite del gibanja, ki spreminja način, kako razmišljamo o embalaži, in podprite Matterra na poti k bolj trajnostni prihodnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=enNJ4ebhbgU

ZA VEČ INFORMACIJ IN NAROČILA:

E-pošta: matterra@ekstera.si

Hvala, ker ste z nami na tej pomembni poti!

Mattera barve

Image